Мед Атлант

Відомі бізнес-тренери приїдуть до Івано-Франківська поділитися секретами успішного бізнесу

24 грудня до Івано-Франківська завітають відомі в Україні та світі бізнес-тренери Андрій Рублевський та Сергій Култишев. Під час авторського семінару у конференц-холі готелю «Надія» професіонали своєї справи розкажуть франківцям про важливі складові ведення успішного бізнесу.

Гості авторського семінару дізнаються багато корисної інформації – бізнес-консультант з великим досвідом роботи Андрій Рублевський розповість, як зберегти ріст компанії, вивести її на вищий рівень та як залучити в компанію вмотивованих і компетентних працівників.

Окрім цього, під час семінару франківці дізнаються про цікаву техніку «важких» переговорів та навчаться успішно продавати свій «продукт». Власники бізнесу та керівники підприємств довідаються, як навчити продавців продавати так, щоб клієнт був задоволений та привів багато нових клієнтів.

Вартість авторського семінару – 3 300 грн ( при реєстрації до 22 грудня).

З 23 грудня вартість становитиме 3 700 грн!

Важливо, що при бронюванні двох квитків на бізнес-форум, третій Ви отримуєте безкоштовно! Зазначимо, що кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися!

Бронювання та додаткова інформація на сайті за вказаним посиланням. 

Реєстрація на участь та більше інформації можна дізнатися в організаторів заходу за контактними номерами: +380950090957 – Валентин; +380508183711 – Дмитро; +380503695050 – Юлій.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...