Мед Атлант

Через нещасний випадок на відкритті ялинки у Франківську директори двох департаментів отримають догани

Директор департаменту культури Надія Загурська та начальник управління надзвичайних ситуацій МВК Ігор Влізло отримають догани через нещасний випадок на відкритті ялинки в Івано-Франківську.

Про це повідомляє прес-служба міського голови Руслана Марцінківа.

Під час відкриття головної ялинки міста трапився нещасний випадок — у 17-річну студентку франківського вишу влучила частина петарди.

Зараз життю та здоров’ю постраждалої дівчини з Верховини (студентка одного з франківських вишів) нічого не загрожує, серйозних травм немає. Пацієнтку перевели до палати стаціонару обласної лікарні, її стан стабільний. За прогнозами медиків, за кілька днів дівчину можна буде готувати до виписки. Місто оплатить лікування потерпілої, надасть матеріальну допомогу, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зараз у виконавчому комітеті триває внутрішнє розслідування.

Перше покарання: догану отримають директор департаменту культури та начальник управління надзвичайних ситуацій МВК через недотримання правил техніки безпеки під час проведення масових заходів. Крім того, обурює, чому мої підлеглі не виконують мого ж розпорядження про заборону піротехніки. А от організацією, яка забезпечувала феєрверк, займаються правоохоронні органи, — зауважують у мера.

Крім того, обіцяють прийняти рішення виконкому про заборону піротехніки.

Я від імені міської влади прошу вибачення у всіх, хто постраждав внаслідок нещасного випадку. Зараз потрібно вжити всіх заходів, щоб такого більше ніколи не повторилось. Прошу громадськість та окремі політичні сили не маніпулювати ситуацією, адже від нещасних випадків не застрахований ніхто, — цитує Руслана Марцінківа його прес-служба.

Як відомо, на відкритті франківської ялинки у голову 17-річної дівчини влучила частина петарди.

Постраждала під час відкриття ялинки у Франківську прийшла до тями — медики.

Ввечері 19 грудня центральна ялинка Івано-Франківська засяяла 3D-ілюмінацією.

головне фото Бліц-інфо

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...