Мед Атлант

Стадіону в місті не хочуть ті, хто незаконно приватизував там землі, – Сич

Голова обласної ради Олександр Сич вважає, що будівництво сучасного спортивного комплексу, яке обласна рада запланувала на місці існуючого стадіону “Юність” зривають ті, хто незаконно приватизував там землі й планує будівництво багатоповерхівок у майбутньому.

Про це Сич заявив на президії обласної ради.

Він продемонстрував присутнім інтерактивну карту, на якій червоним виділені місця на стадіоні “Юність”, яке, як каже, Сич приватизували незаконно. Саме ці люди, як вважає очільник обласної ради, навмисне зривають питання будівництва сучасного спортивного комплексу, вводячи в оману громаду міста.

Окрім того, як сказав Сич, між приміщенням “Арени-центру” і стадіоном “Юність” є вільна земельна ділянка і її хочуть забрати під будівництво багатоповерхівки.

Скажіть, невже це збіг обставин, в цей момент, коли протестують проти будівництва стадіону, на земельній комісії міської ради вносять пропозицію аби виділити земельну ділянку поруч під будівництво багатоповерхівки, – звернувся до членів президії Сич.

Сича підтримав і Микола Палійчук, який зауважив, що наразі держава готова співфінансувати будівництво такого стадіону і потрібно використовувати цей шанс.

Днями по питанню будівництва стадіону проводилися громадські обговорення, де жителі будинків поруч виступили проти.

 

 

Нагадаємо, що на минулій сесії обласної ради спортсмени виступили проти будівництва нового спорткомплексу на місці стадіону “Юність”. Дійшло навіть до сутичок. 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...