Мед Атлант

Двоє студентів врятували у Франківську непритомного хлопця з розбитою головою. ФОТО

На вулиці Дудаєва в Івано-Франківську двоє студентів побачили на землі непритомного хлопця з розбитою головою. Вони викликали йому швидку допомогу, один навіть постелив свою куртку під голову постраждалого.

Про випадок у ніч з 19 на 20 грудня розповів водій “швидкої” Степан Лопущак, передає Галка.

За його словами, надворі було -3 градуси і вітер, чоловік міг померти.

В кінці вулиці побачили двох хлопців, один з яких махав рукою, куди їхати і був без куртки, лише у футболці, а інший біля того, хто лежав, — розповідає Степан Лопущак. — На землі лежав хлопець із розбитою головою, під головою була куртка. Як виявилось, хлопці вийшли когось зустріти і знайшли цього лежачого, подзвонили на 103.

Постраждалого доставили в лікарню на вулиці Матейка. Через 30-40 хвилин, приблизно о 3:48 ночі, студенти прийшли до лікарні, аби взнати стан постраждалого.

Хочу сказати велике дякую цим хлопцям і їхнім батькам за їхню чуйність і людяність, побільше б таких. Фото зроблено в коридорі лікарні на вулиці Матейка. Хлопці вчаться на меблевиків, родом з Галицького району, с. Хохонів. Ще раз дякую цим героям, що спасли незнайомця від ймовірної смерті, —водій “швидкої” Степан Лопущак.

Виявилось, що потерпілий був нетверезим. Лопущак переконаний: якби студенти не подзвонили на “швидку”, хлопець б за тієї погоди міг не вижити.

У поліції повідомили, що постраждалому — 20 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...