Мед Атлант

Питання будівництва спорткомплексу в Івано-Франківську зняли з порядку денного сесії

Сьогодні, 22 грудня, обласні депутати вирішили не розглядати скандальне питання будівництва спортивного комплексу на місці стадіону “Юність”.

Перед голосуванням, голова обласної ради Олександр Сич взяв слово і пояснив, чому питання потребує доопрацювання.

Як уже озвучував Олександр Сич на президії обласної ради, не бажають, аби стадіон у місті був побудований ті, хто незаконно приватизував там землі і планує будувати поруч багатоповерхівку.

Якщо стадіону не буде на місті “Юності”, то ми маємо альтернативні варіанти. Зокрема очільник Коломиї запропонував будувати такий спорткомплекс у них, до того ж сказав, що з міського бюджету буде співфінансування. Окрім того, мер Івано-Франківська запропонував нам три альтернативні ділянки. Однак тут ми не можемо бути певні, що знову не з’являться чиїсь інтереси, – сказав Сич.

Сич переконав депутатів, що питання ще потребує детального аналізу і попросив проголосувати за його зняття з порядку денного сесії обласної ради. Обласні обранці підтримали його майже одноголосно.

Нагадаємо, що питання будівництва спорткомплексу депутати мали розглянути ще на минулій сесії обласної ради, однак тоді під крики ”Ганьба!” противники будівництва спорткомплексу “зірвали” сесію облради.

Раніше комісія облради проголосувала за будівництво спорткомплексу на території обласної дитячо-юнацької спортивної школи на вулиці Шухевича. Площа — 2 га. Там передбачається від 3,5 до 5 тис. посадкових місць. У проекті зазначений також двох’ярусний паркінг на 500 авто. Голова облради Олександр Сич повідомляв, що будівництво спорткомплексу коштуватиме близько у 100 млн грн.

До теми: Депутат зібрав мітинг проти будівництва спорткомплексу на Шухевича. Веде людей на сесію. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...