Мед Атлант

Найбільші землевласники Івано-Франківської міської ради

Громадський рух “Чесно” проаналізував декларації депутатів Івано-Франківської міської ради та дослідив, хто з депутатів є найбільшим землевласником.

Найбільшим землевласником Івано-Франківської міської ради є депутат від ВО “Свобода” Андрій Грималюк. Загальна площа земельних ділянок вказаних в його декларації становить більше ніж 4,2 га. Земельні ділянки належать батьку та матері декларанта. У коментарях журналістам Грималюк розповів, що це паї батьків, пише “Колона”.

Володимир Кушнір, який є депутатом міськради від БПП вказав в декларації земельних ділянок загальною площею більше 4,1 га. Кушнір має 10 земельних ділянок, які розташовані в Івано-Франківську, Рогатинському та Тисменицькому  районах. У коментарях журналістам Кушнір розповів, що задекларована земля – це паї та присадибна ділянка у Рогатинському районі.

Олекандра Федорук, яка є депутатом від “Самопомочі”, власниця землі площею майже 2,5 га. Це 9 земельних ділянок, які знаходяться у різних районах області. Журналістам Олександра Федорук розповіла про земельну ділянку в Яремче: повідомила, що придбала її й наразі вирощує там лікарські рослини.

Депутат від ВО “Свобода”  Петро Гавриш вказав в своїй електронній декларації 5 земельних ділянок. Дві з них знаходяться у Старому Лисці Тисменицького району, ще три – у приміському селі Микитинці. Загальна площа земельних ділянок, які належать депутатові становить понад 1,3 га.

Депутат міськради Петро Шкутяк вказав в декларації 5  земельних ділянок, які знаходяться у с. Угринів неподалік Франківська. Усі земельні ділянки належать його доньці. У коментарях журналістам Шкутяк розповів, що землю купував у людей. Також депутат повідомив, що на одній із ділянок будує будинок, на інших – вирощує городину.

Найбільші землевласники Івано-Франківської міської ради

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...