Мед Атлант

Франківка лідирує у номінації конкурсу “Жінка України-2018”

Актриса театру і кіно, продюсер, громадська діячка, благодійниця та волонтерка Ірма Вітовська, що народилася в Івано-Франківську, лідирує у номінації “Культура” конкурсу “Жінка України-2018” від порталу “Единственная”.

Про це свідчать поточні результати конкурсу.

Найближча переслідувачка Вітовської — актриса Римма Зюбіна — відстає від неї майже на 500 голосів (764 проти  301).

Як зазначається, премія відзначає жінок, що “дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом. Щодня українські жінки змінюють світ. Деякі з їх вчинків та досягнень відомі всім, інші залишаються непоміченими”.

«Единственная» ділиться історіями досягнень жінок України в різних сферах діяльності. Ці історії стануть натхненням для сотень інших жінок. Світ змінюється щодня. Але незмінною залишається місія жінки – жити та продовжувати життя. Ми віримо в силу жіночої мудрості та жіночого начала.

Кохати та бути коханою, народжувати та ростити дітей, створювати комфорт в домі, бути необхідною близьким та суспільству, реалізуватися в професії, залишити позитивний слід на планеті, впливати на життя суспільства – всі ці цінності об’єднують нас та допомагають зрозуміти одна одну.

Толерантність, професіоналізм, доброта та бажання робити цей світ кращим – ось прямий шлях до змін. Ми віримо в силу жіночої енергії, що поверне мир, тепло та затишок в нашу країну. Премія «Жінка України 2018» – це визнання значимості жінки у всіх сферах сучасного українського суспільства. Це творчість, розвиток та досягнення найкращих – тих, хто щодня надихає нас.

Це приклад того, що починати зміни потрібно з себе!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...