Мед Атлант

Незаконну піротехніку вилучили патрульні в середмісті

Патрульні вилучили піротехніку, якою незаконно торгували в середмісті.

У центрі міста, біля ЦУМу патрульні спільно з Муніципальною вартою виявили продаж петард і піротехніки. Молодий хлопець, який був біля ящиків з небезпечною забавкою повідомив правоохоронцям, що власників товару не знає. Документів на його продаж також не мав, йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці патрульної поліції.

Фото торгових палаток з піротехнікою годиною раніше опублікував у фейсбук-групі “Комуналка ІФ” франківець Святослав Костів. Світлини зроблені 24 грудня.

Біля універмагу облаштовано кілька точок по продажу піротехніки, вибір досить широкий: від малого до великого, продаж дітям без обмежень, ціни – на будь-який гаманець. Приходьте та купуйте, продавців ніхто не ганяє та не перевіряє, по зовнішньому вигляду піротехніки можна зрозуміти, що документів на продукцію ймовірно немає.

На фото 1 розмір пітарди, яку може купити кожна дитина, про можливі наслідки лячно подумати.

На останньому засіданні виконавчого комітету 21 грудня було прийнято рішення заборонити продавати алкоголь на виніс та піротехніку на час новорічно-різдвяних свят у середмісті. Заборона триває з 21 грудня по 20 січня.

Продавцям забороненої новорічної забавки загрожує штраф у розмірі від 17 000 до 34 000 гривень.

Нагадаємо, що під час урочистостей з нагоди відкриття головної ялинки Івано-Франківська на Вічевому майдані частина святкової петарди влучила у голову дівчини. Постраждала втратила свідомість від удару, її шпиталізували з забоєм головного мозку і м’яких тканин обличчя.

Читайте також: Поліція відкрила кримінал через влучання петарди у дівчину на Вічевому

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...