Мед Атлант

Дмитро Міхалець приїхав з Хмельницького і запросив франківців на каву. ФОТО

Сьогодні, 26 грудня, очільник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець запросив місцевих жителів випити з ним кави.

Зараз Дмитро Міхалець  повернувся на рідну Хмельниччину та став тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління превентивної діяльності. 15 листопада офіційно приступив до виконання. Проте офіційно поліцейський є начальником УПП в м. Івано-Франківську, а на Хмельниччину відряджений для надання практичної допомоги.

Нині жителі міста, активісти та журналісти мають можливість задати питання начальнику поліції та висловити власну думку щодо тем, які стосуються роботи патрульної поліції.

Там мені не вистачає української ментальності. У моєму рідному місті немає цього духу. Я переїхав у Франківськ і відчув український стиль, – розповів про різницю між містами, які вважає рідними, Міхалець.

І додав, що за Франківськом справді сумує.

Я довго міркував чи їхати з Івано-Франківська, однак зваживши всі за і проти, вирішив погодитися на пропозицію. Так буде зручніше моїй сім’ї, – пояснив Міхалець.

Коли ж досі діючий керівник франківських патрульних офіційно звільнить цю посаду і буде призначений начальником управління превентивної діяльності у Хмельницьку Міхалець не повідомив.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...