Мед Атлант

Франківець побив водія, який не пропустив на пішохідному переході його дитину. ФОТО

На вулиці Шпитальній франківець відлупцював водія, який не пропустив на пішохідному переході його дитину. У результаті конфлікту двох чоловіків, постраждали і свідки автопригоди.

Конфлікт трапився нещодавно на пішохідному переході по вулиці Шпитальній. Водій “Део” рухався від адміністрації до універмагу “Прикарпаття” й нібито не надав перевагу пішоходам: чоловіку та жінці з малою дитиною.

Батько дитини спочатку показав непристойний жест водію, той йому у відповідь. Потім батько вдарив ногою автомобіль. Водій вийшов з легковика. Обурений чоловік розпочав з водієм словесний конфлікт, після чого повалив його на землю і почав лупцювати.

Як пояснив батько дівчинки журналісту “МІСТА”, який став свідком конфлікту, водій ледь не переїхав його малолітню дитину, заледве зупинившись біля її ніг. Це, як каже, розлютило його.

Свідки інциденту, якими стали численні продавці торгових палаток поряд пояснюють, що батько дівчинки немов оскаженілий лупцював водія, після чого взявся тікати. Його намагалася наздогнати продавчиня одного з магазинів, однак в результаті, як каже сама, отримала кулаком в обличчя.

Сам чоловік заперечує, що бив жінку й пояснює, що тікати не планував, лише відійшов на узбіччя до дружини. Самі ж свідки зауважили, що легковик перед конфліктом пропустив не одного пішохода, але через їх надмірність у “базарному місці” повинен був рухатися вперед, а не “стояти до обіду”.

Свідки викликали швидку і патрульних. Водія “Део” госпіталізували в лікарню на Матейки. Постраждала жінка і батько дівчинки відправилися давати пояснення в міський відділок поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...