Мед Атлант

У Калуші нічна сімейна драма між дочкою і мамою закінчилася трагедією

У Калуші нічна сімейна драма між дочкою і мамою закінчилася трагедією.

Вчора, 27 грудня, близько 10 години ранку до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Калуської ЦРЛ, про те, що до них доставлено 64-річну місцеву жительку з численними тілесними ушкодженнями, яка в подальшому померла в лікувальному закладі, повідомляє на своїй сторінці у фейсбук керівник поліції Прикарпаття Віктор Шкутов.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які розпочали слідчі дії щодо встановлення обставин події. Як з’ясували, сімейна драма сталася біля 3 години ночі, за місцем проживання потерпілої. На грунті довготривалих неприязних відносин зі своєю 64-річною матір’ю, 25-річна дочка в ході сварки нанесла їй численні удари руками та ногами по голові та тілу, чим спричинила тяжкі тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритої травми грудної клітки, перелому ключиці, множинних переломів ребер справа, закриту травму живота, перитоніт, множинні крововиливи усього тіла. Підозрювана, усвідомивши що накоїла, викликала швидку медичну допомогу, побачивши, що мати знепритомніла.

Після чого втекла з місця події, а через декілька годин була затримана правоохоронцями в Рожнятівському районі.

Наразі жінку затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...