Мед Атлант

Костюми трансформерів в Франківську створюють переселенці. ВІДЕО

Подружжя донецьких переселенців створює в Івано-Франківську костюми трансформерів. Унікальне вбрання в найменших деталях відтворює комп’ютерну графіку майстрів зі спецефектів у Голівуді.

На моделювання творці одягу витрачають по 3-4 місяці, потім іще півтора йде на виготовлення самого костюму, — йдеться у сюжеті ТСН.

Для них беруть гуму, пластик, алюмінієві шарніри, тому готовий одяг не з легких – по 15 кг. Половину цієї ваги дає фарба, котра дозволяє виробу виглядати, немовби він виготовлений з металу.

Майстри порівнюють себе з ювелірами, адже неправильно покладена найменша деталь може змінити увесь образ.

Погляд формується двома лініями — бровами. Якщо трошки їх змінити, погляд буде добрим або злим – недостатньо серйозним, як для полководця, — каже Павло Оголь.

На більшості костюмів понад 40 м дроту.

Всередині є мікрокомп’ютер, який всілякими ефектами робота керує, — каже дизайнер костюмів Анна Оголь.

Секрет фірми: гігантською людина у такому костюмі стає завдяки вбудованим у взуття півметровим ходулям. Аби у такому вигляді підкорювати новорічний танцпол чи розважати людей на вечірці, треба добряче попітніти.

2-3 години людина тільки повинна вчитися ходити, а щоб повноцінно перевтілитися, потрібен цілий день, — розповів випробовувач костюмів трансформерів Дмитро Михальчук.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...