Мед Атлант

Рекордний ремонт: фірмі “ПБС” вдалося швидко відремонтувати вулицю Польову

Ще півтора місяці тому вулиця Польова не витримувала жодної критики — через ями до півметра по ній було вкрай важко рухатися як автівкам, так і пішки.

Втім, нині ситуація змінилася — фірмі “ПБС” вдалося реконструювати 700-метрову ділянку вулиці за рекордно короткий термін. Зокрема, тут провели дощову каналізацію, якої взагалі не було. Також встановили бордюри, а ще повністю замінили дорожнє покриття. Тож дорога має прослужити як мінімум 10 років.

Тут є шар суміші з цементом, який значно підсилює дорожній одяг. Тут достатня несуча здатність дорожнього одягу, щоб не було ніяких колієутворень та тріщин на покритті, — зазначає інженер виробничо-технічного відділу ТОВ “ПБС” Анатолій Махновець.

У “ПБС” зізнаються, з наявним парком сучасної техніки відремонтувати дорогу для підприємства проблемою не було. Нині вулицю не впізнають і мешканці. Люди кажуть, що раніше вона була як після війни.

Чимало франківських вулиць, які перебувають у ремонті стоять розритими по півроку. Дорожники переконані — їх також можна було б відновлювати швидко і якісно, якби на це була воля міської влади.

Якщо побачити просто, яка в них під носом є фірма “ПБС” з працівниками, сучасною технікою, фінансовими можливостями, то можна зробити висновок, що все-таки влада ігнорує фірму “ПБС”. Давайте будемо визначати, хто буде будувати дороги на умовах тендеру. І “ПБС” готова підключитися, навіть подекуди зробити в збитки собі, але готова якісно і швидко відновити практично всі дороги в Івано-Франківську, — зазначає народний депутат України Олександр Шевченко.

До речі, щодо Польової, то завершити усі роботи з благоустрою “ПБС” планують до кінця тижня. Загалом її ремонт фінансувався дотаціями з державного бюджету, йдеться в сюжеті телеканалу402.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...