Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №13 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Від досі грає у театрі, а разом з тим керує культурними процесами у державі. Міністра Євгена Нищука звинувачували в тому, що посаду отримав тільки за революційні заслуги. Однак уже за перший нетривалий термін в уряді запустив кілька важливих ініціатив. Про те як працюється актору на державницькій посаді дізнавалися журналісти “МІСТА”.

Найвідоміший футболіст на Франківщині. Скромний і небагатослівний у спілкуванні, однак нестримний на футбольному полі. Уболівальники називають його просто “Халк”. Знайомтеся, нападник “Прикарпаття” Ігор Худоб’як на сторінках “МІСТА”.

Поляки хочуть реставрувати пам’ятку архітектури, але українська бюрократія впевнено стала на заваді. Гвіздецький костел зведений литовським князем тріщить по швах. А релігійна громада 4 роки не може виготовити всі необхідні документи. Деталі справи від журналістів “МІСТА”.

Зайшов у Верховну раду мільйонером і за кілька років ледь не вдвічі наростив свої заощадження. Персона Михайла Довбенко неодноразово з’являлася в резонансних подіях, а інтернет-ресурси постійно вказують на комуністичне минуле нардепа. Моніторинг діяльності політика читайте у матеріалі “Мільйони та скандали Михайла Довбенка”.


Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...