Мед Атлант

У Франківську та в Угриневі вшанували Степана Бандеру. ФОТО

Сьогодні, 1 січня, Івано-Франківськом пройшла піша хода громадськості присвячена до 109-ї річниці з дня народження Степана Бандери. Також в с. Угринів зібралися небайдужі, аби вшанувати провідника ОУН.

 Велика колона з десятків бійців, ветеранів, представників влади на чолі з оркестром та патріотичними закликами пройшли від Вічевого майдану по вулиці Незалежності, вулиці Степана Бандери до Європейської площі, пише “Галицький Кореспондент“. На вулиці Бандери хода зупинилася, щоб депутати і чиновники поклали квіти до меморіалу провіднику ОУН.

На батьківщині Степана Бандери в селі Старий Угринів також пройшли святкові заходи з нагоди дня народження провідника ОУН. Біля родинної хати Бандерів зібралися кілька сотень людей, вояків повстанської армії та бійців АТО, представників обласної і районної влади, інформує Бліц-Інфо. По завершенню панахиди пройшло святкове віче та концерт. На віче приїхав навіть колектив з Закарпаття та виконав для присутніх повстанські пісні. Цьогоріч вшанувати пам’ять Провідника до його рідного обійстя приїхав очільник свободи Олег Тягнибок. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...