Мед Атлант

На вихідних на Прикарпатті у ДТП загинули дві людини, дев’ять травмованих. ФОТО

Внаслідок ДТП минулих вихідних на Івано-Франківщині дві людини загинули, а дев’ять травмовані.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Аварія зі смертельним наслідком трапилась вночі 1 січня о 4 год. 20 хвилин в с. Олеша, Тлумацького району та у смт.Верховина.

Як наразі встановлено правоохоронцями, 21-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz 200», рухаючись по вул. М. Грушевського в с. Олеша у напрямку с. Долина, Тлумацького району, проїжджаючи заокруглення проїзної частини дороги, виїхав за межі проїзної частини, де вчинив наїзд на перешкоду (дерево). Внаслідок ДТП пасажир автомобіля, 22-річна місцева мешканка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події, ще троє пасажирів з тілесними ушкодженнями доставлені до Тлумацької ЦРЛ. За результатами проведеного медосвідчення водій перебував за кермом у нетверезому стані.

За вказане правопорушення водія затримали в порядку ст.208 КПК. На даний час вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилась вчора 1 січня, близько 8 год. 52 хв., в смт. Верховина. Як попередньо встановлено, 24-річний мешканець Верховинського району, керуючи автомобілем «Volksvagen Transporter», рухаючись ділянкою автодороги сполученням “Татарів–Камінець-Подільський” в смт. Верховина по вул. Жаб’євська, не справився з керуванням та виїхав на узбіччя автодороги та допустив зіткнення автомобіля з деревом.

В результаті аварії 24-річний водій від отриманих травм помер на місці події, ще два пасажири, молоді хлопці, госпіталізовані.

Наступна аварія трапилась вчора близько 2 години ночі в м. Долина. Як з’ясували правоохоронці, 26-річний мешканець Долинського району, керуючи автомобілем марки «Фольксваген пасат Б-3″, здійснюючи маневр повороту при в’ їзді в райцентр з с. Новичка зокрема на вул. Д. Галицького в м. Долина, допустив зіткнення з автомобілем “Фольксваген Т-4” під керуванням 30-річного мешканця Рожнятівського району.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген пасат Б-3» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої травми грудної клітки, закритого перелому хірургічної шийки лівого плеча, травматичний шок, а його пасажирам: 23-річному жителю Долинщини діагностували забій грудної клітки, ссадини обличчя, а пасажирці діагностували ЗЧМТ, забою головного мозку, перелому нижньої щелепи, забійної рани голови.

Калуські правоохоронці з’ясовують обставини ДТП, яка сталася 31 грудня між с. Голинь Калуського району та с. Брошнів Рожнятівського району. Як відомо, 21-річний мешканець Калуського району, керуючи автомобілем напідпитку марки «Фольксваген Гольф», рухаючись в напрямку с. Голинь Калуського району, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення із автомобілем такої ж марки під керуванням 53-річного мешканця с. Голинь, який їхав назустріч.

В результаті аварії 21-річного водія доставлено в Калуську ЦРЛ з тілесними ушкодженням ЗЧМТ, СГМ, забійна рана скроневої ділянки голови тощо.

Щодо нього складено протокол за ст.130 КУпАП

Працівники поліції за кожним з випадків розпочали кримінальні провадження.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...