Мед Атлант

У Франківську водій вчинив ДТП і втік з місця. Його розшукують поліцейські. ФОТО

Вчора, 3 січня, в Івано-Франківську на вул. Ленкавського сталася ДТП: водій в`їхав у стіну будинку, а з місця втік. В автомобілі знайдено зброю і спиртне. Зараз його та пасажира розшукують правоохоронці.

Водій автомобіля “Шевроле Лачетті”, місцевий житель, в`їхав у стіну будинку та з місця події втік, залишивши автомобіль. На місці пригоди був потерпілий, житель м. Івано-Франківськ. Його з діагнозом: ЗЧМТ, алкогольне сп`яніння госпіталізували. При аварії автомобіль задимівся. Працівниками пожежно-рятувальної служби обстежено автомобіль, проведено роботи з відключення АКБ автомобіля та перекриття газової установки.

В прес-службі Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області пояснили, що пасажир попередньо вказав на те, що за кермом був працівник управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області. Після того, як чоловіка допитали, його госпіталізували, а потім він з лікарні втік.

Речник Микола Гурак каже, що в машині знайдено спиртне і посвідчення, найімовірніше, водія-винуватця. Принаймні, це підтвердив пасажир. Крім того, у салоні ще був предмет схожий зовні на пістолет.

наразі правоохоронцями проводяться заходи по встановленню місця знаходження учасників ДТП.

/Головне фото: “Галицький Кореспондент”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...