Мед Атлант

Підсумки: про які обіцянки забув Марцінків в минулому році

Незважаючи на те, що мер Івано-Франківська уже дав нові обіцянки на 2018 рік, його зобов’язання на минулий рік ніхто не скасовував. Аналітики “Слова і Діла” проаналізували, які обіцянки забули виконати мери українських міст у 2017 році.

Не встиг Марцінків реалізувати проект облаштування спортивного поля для людей з інвалідністю, встановити три модульні вбиральні (по факту встановили одну, проте до нового року її не запустили), встановити новий пам’ятник жертвам окупаційних режимів, провести тролейбусний маршрут до Крихівців, закупити 40 нових тролейбусів.

Одним із лідерів за проваленими обіцянками також є столичний мер Віталій Кличко. Так, Кличко не виконав свою обіцянку створити 660 місць у дитсадках Дарницького району, встановити 300 підземних сміттєвих баків у Києві й близько 100 сучасних у центрі міста, капітально відремонтувати вулицю Дмитрівську та завершити будівництво другої нитки колектора.

Мер Львова Андрій Садовий обіцяв, що до кінця 2017 року міськрада перейде на електромобілі, проте наразі електромобілі на службі в державному органі не використовуються. У Львові також не ремонтовані вулиці Личаківська та Замарстинівська. Роботи з ремонту затягнулися й будуть завершені лише цьогоріч.

 

Детальніше – на інфографіці.

Читайте також: Нові обіцянки: які зобов’язання взяв на себе губернатор Франківщини на 2018 рік

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...