Мед Атлант

Соцслужби повернули недбайливій матері двох доньок. ВІДЕО

Для недбайливої матері двох доньок соціальні служби дали другий шанс і повернули дівчат до рідного дому. Напередодні дітей забрали до лікарні, адже умови їхнього проживання не відповідали нормам: старша донька пропускала уроки в школі, молодша була недоглянутою.

У Долинській лікарні дітей відмили та вивели воші.

Спочатку неблагополучна мати не хотіла впускати правоохоронців та соціальних працівників додому, однак через день їм таки вдалося зайти до оселі жінки. Як розповідає начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності  ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук, у домі не було що їсти, стояв неприємний запах, повсюди безлад і антисанітарія. Діти не мали чистого одягу.

Вчителі в школі розповіли, що через неприємний запах від дівчини однокласники не хотіли сидіти з нею за партою. 10-річна школярка часто пропускала уроки.

Соціальні працівники кажуть, що за тиждень мати інтенсивно намагалася виправитися: прибрала в оселі, наготувала їсти. Дітей 33-річній долинянці соціальна служба повернула, проте пообіцяла більш ретельно слідкувати за нею.

Детальніше – у відеосюжеті ТРК “Україна”.

Нагадаємо, “МІСТО” писало, що 10-річну і 1,5-річну дівчинку вилучили у жительки Долинщини наприкінці минулого року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...