Мед Атлант

Організатора і співучасницю порностудії в Івано-Франківську помістили під варту

Сьогодні, 12 січня, суд обрав міру запобіжного заходу для організатора і співучасниці порностудії в Івано-Франківську, яких правоохоронці затримали два дні тому.

Донеччанин отримав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 140 тисяч гривень. Його співучасницю – місцеву жительку – також помістили під варту. Як альтернативу, суд визначив їй грошову заставу у розмірі 240 тисяч гривень.

31-річний уродженець Донецької області, орендувавши квартиру в Івано-Франківську, спільно з кількома місцевими жительками виготовляв та розповсюджував в мережі відеозображення порнографічного характеру.

На даний час зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів») Кримінального кодексу України.
Довідково: санкція ч. 3 ст. 301 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...