Мед Атлант

Прокуратура відкрила кримінальне провадження у справі травмування дівчини феєрверком

Прокуратура повідомила про підозру місцевому підприємцю, який надавав послуги з організації піротехнічного шоу на відкритті головної ялинки міста. Під час заходу важко травмувалася місцева студентка.

Встановлено, що під час урочистого відкриття новорічної ялинки підприємець допустив для проведення піротехнічних робіт працівників, які були необізнаними із заходами безпеки при підготовці та проведенні феєрверків.

Внаслідок чого на Вічевому майдані було травмовано одну з глядачок піротехнічного шоу – студентку місцевого ВНЗ. Дівчина не бачить на ліве око й досі перебуває у лікарні.

На даний час підприємцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 “Порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою”.

За дане порушення підприємцю грозить покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...