Мед Атлант

На Івано-Франківщині бійка між чоловіками завершилася трагедією

Подія трапилась 12 січня в будинку жителя с. Раків Долинського району. Сварка, яка виникла між двома гостюючими чоловіками, а відтак бійка, призвела до смерті одного із них.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які розпочали слідчі дії щодо встановлення обставин трагедії. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як було з’ясовано, 41-річний житель с. Раків прийшов на гостину до односельця. В цей час в нього уже був 43-річний мешканець сусіднього села. Під час розмови між ними трапився конфлікт, який в подальшому переріс у бійку. Молодший наніс старшому декілька ударів в обличчя, від яких останній впав на підлогу, після чого продовжив завдавати удари ногами в ділянку грудної клітки, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді забою легень, серця, закритої травми грудної клітки та її органів.

Після побиття зловмисник виштовхав потерпілого з будинку на вулицю. Чоловік, намагаючись добратись самотужки додому, впав до канави, де його помітили родичі та допомогли дійти до свого будинку. Через декілька годин від отриманих травм потерпілий помер у своєму будинку.

Наразі чоловіка затримано за ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...