Мед Атлант

П`яний пішохід та неуважні водії: у Франківську за минулі вихідні сталося три аварії

За вихідні в Івано-Франківську сталося три ДТП з потерпілими.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

13 січня на вул. Максимовича водій автомобіля ВАЗ 2101, рухаючись проїжджою частиною ділянки, допустив наїзд на пішохода. Останній перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та раптово почав перетинати дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження.

13 січня на вул. Набережна водій автобуса марки “Богдан А-09202” на зупинці громадського транспорту розпочав рух автобуса, не переконавшись в тому, що всі пасажири залишили автобус. Внаслідок цього пасажирка, яка виходила на автобусній зупинці, випала із салону автобуса та отримала тілесні ушкодження.

14 січня на вул. Є.Конвальця водій Fiat Scudo, проявивши неуважність, не дотримавшись безпечної дистанції та швидкості руху, допустила зіткнення із задньою частиною автомобіля Renaut Logan. Водій останньої автівки зупинився на перехресті на червоний сигнал світлофора. Внаслідок ДТП водій Fiat Scudo та її три пасажири доставлена у лікувальний заклад. Вказані особи не госпіталізовані, відпущені для проходження амбулаторного лікування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...