Мед Атлант

На Прикарпатті двоє велосипедистів потрапили у лікарню через аварії

Вчора, 16 січня, на Прикарпатті сталося дві ДТП, у яких травмувалися люди. Зараз вони у лікарні, а поліцейські з`ясовують обставини.

У м. Калуш по вул. Степана Бандери водій вчинив ДТП. Він, керуючи автомобілем “Рено Логан”, який належить ТЗОВ “Рошен-Прикарпаття”, починаючи свій рух і виїжджаючи із заїздної кишені, не надав переваги в русі велосипедисту. Останній рухався головною дорогою в попутному напрямку. Внаслідок чого велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, струсу головного мозку, гематоми надбрівної ділянки, госпіталізований в нейрохірургію Калуської ЦРЛ.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У с. Саджавка Надвірнянського району сталася аварія. Водій, керуючи автомобілем “Volkswagen Caddy”, рухаючись в напрямку смт. Ланчин, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням і вчинив наїзд на велосипедиста. Останній рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми та був доставлений до Надвірнянської ЦРЛ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...