Мед Атлант

Франківці відзначать День соборності України ходою, віче та концертом

У четвер, 18 січня, відбулося чергове засідання членів виконавчого комітету. Серед іншого, чиновники розглянули питання про відзначення в місті Дня Соборності України та 100-річчя бою під Крутами.

Наразі у виконавчому комітеті запланували чимало заходів на 22 та 28 січня. Зокрема, 22 січня з 12.00 год. до 12.10 год. відбудеться урочиста хода громадськості за маршрутом: вул. Грушевського, 21 – вул.Грюнвальдська, 11 та з 12.10 год. до 12.50 год. на площі біля пам’ятника діячам ЗУНР (вул.Грюнвальдська, 11) заплановане віче.

З нагоди відзначення 100-річчя бою під Крутами, 28 січня, о 12.30 год. відбудеться панахида у Меморіальному сквері на вшанування пам’яті полеглих за волю і незалежність України; о 13.00 год. — хода громадськості за маршрутом: Меморіальний сквер – вул. Мельника – вул. Незалежності – вул. Вітовського – вул. Шеремети – вул. Старозамкова – вул. Шпитальна – Палац Потоцьких; о 14.00 год. —  театралізоване дійства «Військово-історичної реконструкції бою на станції Крути» на території Палацу Потоцьких.

Окрім цього, заплановані й інші заходи:

На відзначення відзначення в місті Дня Соборності України та 100-річчя бою під Крутами з міського бюджету виділили кошти в  сумі  17 300 грн (озвучення, придбання квітів та виготовлення афіш) та 26 700 грн (встановлення розетів з державними прапорами, обрізка дерев, впорядкування території Палацу Потоцьких, обслуговування біотуалетів під час заходів).

Читайте також: Святковий концерт “Розколяда” обійдеться франківцям в 31 тисячу гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...