Мед Атлант

Прикарпатські чиновники радилися, як розвивати медицину в селі

Вчора відбулася онлайн нарада щодо виконання першочергових заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Нарада пройшла під головуванням віце-прем’єр-міністра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

Захід проведено спільно з Міністерством охорони здоров’я за участю заступників голови ОДА Ігоря Пасічняка, Ярослава Паранюка, Богдана Кобилянського та керівника апарату ОДА Романа Маланія. Також до обговорення питань долучилися керівники окремих департаментів ОДА, голови райдержадміністрацій, члени медичних рад реформ та голови об’єднаних територіальних громад. Про це інформує пре-служба Івано-Франківської ОДА.

Під час заходу представники профільних міністерств ознайомили учасників засідання з планами будівництва сучасних медичних амбулаторій в рамках реформи первинної ланки системи охорони здоров’я в сільській місцевості. Також йшлося про можливості формування спроможних мереж надавачів первинної медичної допомоги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...