Мед Атлант

Франківці обурені, що комунальники не подбали про смітники для ялинок

Головний комунальник міста Михайло Смушак розповів франківцям про місця, де приймають новорічні ялинки. Містяни пропозицію розкритикували й обурилися, чому мерія не подбала про спеціальні сміттєві контейнери у кожному мікрорайоні Івано-Франківська.

Допис з приводу місць для утилізації ялинок Михайло Смушак розмістив у фейсбук-групі “Комуналка ІФ”.

Возив сьогодні нашу департаментську новорічну ялинку в дозволене місце для викидання на вул. Максимовича, 11. Прийняли)) Безкоштовно)) Навіть чемно провели)) Від центру міста, туди й назад, витратив 20 хвилин. Правда, машиною. PS. Їздив в робочий час, але то по роботі – перевірити як налагоджена там робота по прийняттю ялинок та інших негабаритних відходів. Інше дозволене місце – вул. Бандери, 60 (територія ДП “Автоколона-2222”).

У коментарях під дописом багато франківців розкритикували комунальників і пояснили, що возити ялинки у віддалені точки міста мають можливість не всі.

Містян, які викидатимуть ялинки на звичайні смітники чекає штраф: від 340 до 1700 грн.

Нагадаємо, Облуправління лісового та мисливського господарства пропонувало мешканцям Івано-Франківщини привезти живі ялинки до Рибненського лісництва, що в Тисменицькому районі. Також повідомляли, що ялинки, які добре збереглися, можна доставляти у село Крилос на територію Галицького національного природного парку.

Читайте також: Подаруй ялинку місту. Франківців закликають купувати ялинки у горщиках і висаджувати після свят

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...