Мед Атлант

В середмісті Франківська планують збудувати ще один сучасний житловий комплекс

У п’ятницю, 19 січня, відбулося громадське обговорення щодо розробленої містобудівної документації «Детальний план території для багатоквартирної житлової забудови в районі вулиці Височана у м. Івано-Франківську». Зазначимо, що підставою для розроблення детального плану було рішення сесії міської ради від 15 грудня 2017 року.

Під час обговорення Тарас Лучин, представник “Спілки Забудівників” розповів про створення житлового комплексу “Містечко центральне” на території вулиць Височана, Київської, Макухи. Це буде великий сучасний комплекс, в якому буде вирішена проблема паркування транспорту.

Ми пропонуємо будову підземного паркінга, в якому можна буде залишити транспорт. Перший поверх — комерційний. Там будуть розміщені магазини, заклади харчування. На вулиці планується розташування дитячого майданчика. Окрім паркомісць будуть гаражі. Це все створюється для того, щоб максимально звільнити простір між будинками, — зазначив Тарас Лучин.

На території буде функціонувати дитячий садочок та початкова школа.

Комплекс буде побудований так, щоб жителі могли отримати усі потрібні послуги, не виходячи за територію “Містечка Центрального”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...