Мед Атлант

За минулу добу в ДТП на Прикарпатті 5 людей постраждало та двоє загинуло

За минулу добу в області зареєстровано 6 дорожньо-транспортних подій.

Зокрема, зранку ДТП трапилася в м. Івано-Франківськ по вул. Євгена Коновальця. Водій автомобіля «ГАЗ 3302», не дотримуючись правил дорожнього руху допустив зіткнення з припаркованим автомобілем «MERCEDES BENZ». Внаслідок зіткнення житель м. Івано-Франківська, який був у фургоні «Мерседесу» отримав тілесні ушкодження.

Ще одна ДТП в Івано-Франківську трапилася ввечері, по вул. Тисменицька, біля магазину “Жан”. Водій автомобіля «Опель Вектра», житель м. Городенка, за світлофором на проїжджій частині дороги здійснив наїзд на пішохода, яка переходила проїжджу частину дорогу в невстановленому місці. В результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та доставлена в реанімаційне відділення Обласної клінічної лікарні.

Вчора дві смертельні ДТП трапилися вчора у Тисменицькому районі. У с. Майдан водій вантажівки не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою – від отриманих травм загинув на місці. А між населеними пунктами с. Одаї та с. Марківці водій мікроавтобуса здійснив наїзд на пішохода, який йшов по середині проїжджої частини дороги. Через отримані травми, пішохід загинув на місці ДТП.

Окрім цього, зареєстровано також ДТП у Калуському районі та в смт. Рожнятів – у цих дорожньо-транспортних пригодах постраждало 2 пасажири та водій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...