Мед Атлант

Страйк скасовується: перевізники і чиновники будуть домовлятися

Анонсованого на 22 та 23 січня страйку перевізників в Івано-Франківську не буде. Підприємці кажуть, що готові домовлятися з владою.

Представник перевізника “Корида-Транс” Олег Стахів повідомив, що наприкінці тижня у підприємців з владою почалися консультації щодо зміни тарифу, тож наразі про страйк мова не йде, пише Галка.

Нагадаємо, приватні перевізники вимагають підняти проїзд до 5 гривень. Міський голова Руслан Марцінків неодноразово наголошував, що проти підвищення вартості проїзду у громадському транспорті.

Раніше повідомлялося, що у випадку страйку приватних перевізників приміський громадський транспорт підбиратиме людей на зупинках.

Минулого тижня приватні перевізники заявили, що вийдуть на страйк, якщо в мерії не дадуть зелене світло на підвищення ціни на проїзд або ж не знімуть пільги для пенсіонерів і школярів. Бастувати обіцяли з наступного тижня. У відповідь на це у фейсбук містяни створили групу “Підвезу”, де пропонують одне одному послуги водія.

Нагадаємо, в мерії підвищувати ціну на проїзд не хочуть. З цього приводу кілька місяців тому проходили громадські обговорення між перевізниками, владою і франківцями, однак тоді спільного рішення не прийняли. 

До теми: Франківці прокоментували можливе підвищення цін на маршрутки. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...