Мед Атлант

Сніг – не завада: франківські волонтери вирушили з допомогою у зону АТО. ФОТО

Сьогодні, 22 січня, франківські волонтери вирушили у зону АТО, щоб передати допомогу бійцям, котрі бережуть наш спокій.

Організатором є ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “Галицькі леви”. Волонтери кажуть, що для того, аби наповнити машину потрібним, шукали спонсорів. Багато знайомих зголосилося допомогти. Певну частину коштів і самі мали, тому витратили її на закупки. Крім того, долучилися правоохоронці – вибухотехнічний відділ ГУ НП в Івано-Франківській області.

Голова ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “Галицькі леви” Роман Дорожівський каже, що везуть все необхідне: продукти, засоби гігієни, робочі інструменти, засоби, які дозволяють ліквідувати вологу і холод, буржуйки, вентиляційні труби, медикаменти і сигарети. Волонтери їдуть в Авдіївську промзону і Волноваху.

Ми на День соборності України вирішили об`єднати Україну. Машина заповнена, її вага близько 5 тонн. Ледве їдемо через несприятливі погодні умови. Багато кажуть, мовляв, як ми їдемо через сніг. Але ніхто не думає, як там хлопцям. У нас сніг, але без пострілів…, – каже Роман Дорожівський.

Такі поїздки організовують раз у два місяці. Якщо є потреба – частіше. Зараз в зоні АТО служать нові бригади, тому їм потрібна допомога. Сама ж дорога туди і назад забере тиждень часу.

Нагадаємо, ця громадська організація часто організовує акції для того, аби допомогти воїнам в АТО. Останню акцію провели для порятунку онкохворої патрульної.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...