Мед Атлант

У Франківську проведуть благодійний аукціон для допомоги “Дому Сірка”. ФОТО

В Івано-Франківську сьогодні, 23 січня, відбулася прес-конференція з нагоди “Вечора благодійності” задля допомоги БО “Дім Сірка”.

Розпочалася вона у конференц-залі готелю “Надія” спільно з організаторами “Вечора благодійності” та керівниками БО “Дім сірка”.

Кошти зібрані на “Вечорі благодійності” підуть на придбання автомобілю УАЗ для забезпечення безперебійного постачання харчів і матеріалів для собак.

Бойко Маргарита, генеральний директор ТзОВ фірми “Надія”, розповіла про аукціон. Каже, це не перша акція:

Я сама собачниця, велика частина мого життя пов’язана саме з тваринами, тому я не могла оминути таку організацію як “Дім Сірка”. Кілька років тому моя сім’я та фірма “Надія” почали допомагати цьому закладу. Все почалося з покупки корму та їжі. У нас склалася хороша традиція – це вже другий благодійний бал по збору коштів на притулок. Минулого року нам вдалося зібрати кошти на 8 вольєрів, цього року плануємо придбати транспорт. На благодійному аукціоні будуть представлені лоти з моєї приватної колекції, а також франківських художників і дизайнерів: картини Михайла Тимчука та сукні Любці Чернікової.

Волонтери БО “Дім Сірка” прилаштували 949 безпритульних тварин у 2017 році і понад 4000 тис. тварин протягом 5-ти років.

До слова, “Вечір благодійності” відбудеться 25 січня 2018 року о 18:30 годині в ресторані “Надія”.

У програмі вечора:
– розважальне шоу від ведучих “Без Б”;
– шоу дресированих собак;
– виступ шоу-балету “Манго”;
– фуршет;
– благодійний аукціон.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...