Мед Атлант

Водій, який збив дівчину на переході й втік, пізніше інсценував викрадення свого автомобіля

Водій, який вчора ввечері спричинив ДТП і втік з місця пригоди, пізніше заявив, що його автомобіль викрали.

Неподалік ТЦ “Велмарт” автомобіль на іноземній реєстрації збив дівчину і втік з місця автопригоди. Його намагалися затримати свідки, однак водію вдалося втекти.

У прес-службі патрульної поліції пояснюють, що спочатку хлопець дівчини, яка постраждала в ДТП, відмовився писати заяву в поліцію, тому слідчих не викликали. Від допомоги медиків дівчина також відмовилася. Але свідок, котрий зупиняв водія і стояв перед машиною, пізніше написати заяву у міському відділку поліції. Адже водій утікаючи зачепив і його.

Що цікаво, ввечері того ж дня на лінію 102 прийшов виклик про викрадення автомобіля. Як з’ясувалося пізніше, заявником був винуватець ДТП біля “Велмарту” – 30-річний місцевий житель. Він виїхав за місто, викинув у річку ключі від авто й вирішив заявити про крадіжку.

Пізніше поліціянти знайшли автівку й водію нічого не залишалося, окрім зізнатися у скоєному. Машина була в кюветі, ще кілька сантиментрів і постраждати міг сам горе-водій.

“МІСТУ” також вдалося дізнатися, що цей водій уже був судимий за ДТП з потерпілими.

Оскільки потерпілі спочатку відмовилися писати заяву про ДТП, то, ймовірно, освідчення на стан алкогольного сп’яніння водій не проходив.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...