Мед Атлант

Без автомобіля, нерухомості, але з грошовими активами. Декларація нового директора департаменту будівництва ОДА

Сьогодні, під час брифінгу з журналістами, голова облдержадміністрації озвучив ім’я майбутнього директора департаменту будівництва, ЖКГ, містобудування та архітектури ОДА. Ймовірно ним стане Володимир Рачкевич.

Як додав від себе начальник відділу державної виконавчої служби, Володимир Рачкевич — фаховий дорожник та будівельник.

На сайті Єдиного державного реєстру декларацій, ми знайшли документ, який 11 січня цього року зареєстрував Володимир Рачкевич. Згідно з поданою декларацією, у Володимира Рачкевича немає зареєстрованої нерухомості, а дві земельні ділянки, загальною площею 1800 м2 та житловий будинок( 158,2 м2) зареєстровані на дружину Ганну Рачкевич.

З цінного рухомого майна, а саме транспортних засобів у сім’ї Рачкевичів є Nissan Tiida SE ( 2009 р.в.) – теж 100% власність дружини Володимира.

У декларації також вказана сума доходів Володимира Рачкевича — 133 026 грн — це заробітна плата, отримана за основним місцем роботи. Ще 34 566 грн він заробив завдяки підприємницькій діяльності. Натомість дружина Володимира також декларує заробітну плату 49 840 грн та пенсію 14 987 грн.

Окрім цього, Володимир Рачкевич задекларував грошові активи — готівкою 10 000 американських доларів.

Принагідно зазначимо, що з 2013 року Володимир Рачкевич працював начальником філії “Мостова експлуатаційна дільниця” дочірного підприємства “Івано-Франківський облавтодор”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...