Мед Атлант

Минулого року до очільника області звернулося більше трьох тисяч прикарпатців

У 2017 році до обласної державної адміністрації від мешканців області та через органи влади вищого рівня надійшло 3023 звернення громадян, що на 944 звернення менше в порівнянні з 2016 роком.

Про це йдеться у публічному звіті голови облдержадміністрації Олега Гончарука.

Аналіз питань, порушених громадянами у зверненнях, свідчить про те, що найбільш актуальним для мешканців області залишається питання соціального захисту — 1479, що становить 49 відс. від загальної їх кількості. Важливими  7 залишаються питання аграрної політики та земельних відносин — 244 звернення (8 відс.), житлові — 203 (7 відс.), комунального господарства — 196 (6 відс.).

За результатами розгляду переважну кількість звернень було вирішено позитивно або надано роз’яснення по суті. Сукупний показник вирішених позитивно питань становить 70 відсотків. Впродовж звітного періоду до облдержадміністрації надійшло 264 запити на доступ до публічної інформації. Забезпечено своєчасне їх опрацювання та надання відповідей запитувачам у порядку і в терміни, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Читайте також: Деякі депутати франківської міської ради можуть позбутися своїх мандатів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...