Мед Атлант

Школярі продовжують змагатись за “Кубок міського голови”

27 січня розпочинається другий тур змагань за трофеї на Шкільному турнірі з футзалу «Кубок міського голови та НФК «Ураган». Про це МІСТУ повідомили у прес-службі футбольного клубу.

Після зимових канікул, школярі готові продовжити свою боротьбу за перемогу. Основний раунд змагань стартував наприкінці грудня, й поки що учасники встигли розіграти тільки перший тур. Три кубки та чемпіонські титули в “Золотій”, “Срібній” та “Бронзовій лізі Укрексімбанку” чекають своїх переможців.

Шкільний турнір  це не тільки футзальна боротьба, а й творча, тож після вакацій продовжать розпочате й колективи черлідерів та вболівальників, котрі теж змагаються за цінні призи. Нагадаємо, що школярі можуть проявити себе й в індивідуальних конкурсах – конкурс саморобок та конкурс фотографій «Мій спортивний Івано-Франківськ». Умови  прості! Призи — класні! Творіть своїми руками цікаві вироби або надсилайте свої спортивні фотографії, і можливо саме ви станете щасливим власником «смартфона» чи планшета, — йдеться у повідомленні.
Матчі відбуваються, як завжди, у ФОК Медуніверситету вул. Целевича, 34. Початок о 9:30 год.

Читайте також: Відома співачка показала, як вандали на ходу потяга “Інтерсіті” розбили вікно. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...