Мед Атлант

Франківським патрульним представили нового очільника – Олега Костенка. ФОТО

Сьогодні, 30 січня, в Управлінні патрульної поліції Івано-Франківської області офіційно представили нового керівника – Олега Костенка, який до цього очолював хмельницьких патрульних від початку – з 26 грудня 2015 року.

Нині особовому складу та журналістам офіційно представив Олега Костенка перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Олег Костенко народився і виріс в Києві. В патрульній поліції працював з перших днів. У Києві був на посаді командира з обслуговування автодороги Київ – Чоп. До Івано-Франківська приїжджав на 100 днів роботи патрульної поліції в 2016 році. Тоді на святкування Олега запросив Дмитро Міхалець, який родом з Хмельницького.

Новопризначений керівник подякував за довіру та підтримку і наголосив на основних цілях роботи патрульних поліцейських.

Маємо за честь представити нового начальника Управління патрульної поліції Івано-Франківської області. Олег Костенко довів, що він гідний офіцер. Завжди чуйний до проблем особового складу, — каже Олексій Білошицький.

Після цього Олексій Білошицький зачитав наказ про призначення. Франківські патрульні відреагували оплесками. Також представили нового т.в.о. заступника начальника управління Андрія Тірона. Він народився і виріс в Івано-Франківську. Брав активну участь в Революції гідності і став Сотником Самооборони майдану та організовував першу в Україні “тактичну медицину”. Після Революції гідності став одним з перших командирів добровольчих батальйонів в Україні, командиром добровольчого батальйону НГУ. Андрія Тірона відзначили за заслуги під час Майдану.

Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов привітав новопризначених керівників. Каже, готовий до співпраці на теренах області.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року екс-начальник патрульних Дмитро Міхалець повернувся у рідний Хмельницький. Його представили, як тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції Хмельниччини. Нині, 30 січня, екс-начальника франківських патрульних офіційно призначили у Хмельницькому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...