Мед Атлант

Міський голова планує обійти усі школи міста щоб поспілкуватися з батьками

Вчора, 30 січня, мер Івано-Франківська разом з депутатами відвідали школу № 2  щоб поспілкуватися з батьківською громадою та педагогами.

Ставимо собі за мету обійти всі школи міста, щоб поспілкуватись з усіма батьками та вчителями. Важливим питанням до обговорення зараз новий закон про освіту, який дає можливість батькам та викладачам впливати на роботу своєї школи. Зокрема, в Івано-Франківську є проекти, в яких можна сміливо брати участь: фінансування через управління капітального будівництва – це стосується масштабних цілей; через департамент житлово- комунального господарства – проекти на освітлення, обгородження, благоустрій територій; через департамент освіти – встановлення вікон, спортивних майданчиків, тощо; бюджет участі – батьки подають заявку до 15 квітня, позитивом тут є те, що немає обмеження в кількості проектів від одного закладу; програма розвитку місцевого самоврядування – педагогічні колективи чи піклувальні ради також можуть реалізувати свою ідею, — пише Марцінків на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook.

На думку мера, місту потрібні нові дитячі садки та школи, так як кожного року кількість населення збільшується.

У мікрорайоні БАМ ми знайшли ділянку біля цегельного заводу для будівництва нового садочку. Якщо говорити про ключові завдання для цього мікрорайону — це будівництво тролейбусної лінії.

Пріоритетними завданнями міською влади наразі є  ремонт вулиці Сухомлинського, тротуари на вулиці Дорошенка, плановані зміни парку,  роботи з благоустрою вулиці Мазепи, Довженка та інших прилеглих територій, — розповідає міський голова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...