Мед Атлант

На Франківщині батьки звинувачують лікарів у смерті новонародженої доньки. ВІДЕО

У смерті своєї новонародженої донечки подружжя Римиків підозрює лікарів Перегінської районної лікарні. За словами породіллі, дитину з неї медики витискали руками, тілами та навіть простирадлами. Судмедекспертиза, на яку чекали три місяці, підтвердила найгірші підозри, але лікар, яка приймала пологи, свою вину категорично спростовує.

Ігор і Христина чекали на первістка. УЗД показувало, що має народитися здорова дівчинка. Народжувати вирішили в Перегінській райлікарні. Мовляв, на цьому наполягла керівник тутешнього пологового, яка й вела Христину Римик, у сюжеті ТСН.

Я була впевнена, що все буде добре. Тим більше вона обіцяла, якщо побачить, що щось йде не так, одразу викличе будь-якого лікаря, — каже Христина Римик.

Під час пологів справді щось пішло не так. Христина запевняє, що була притомна, тож пам’ятає, як дитину з неї витискали. Жінка твердить:

Це були дві лікарки були при пологах. Вони лягали обидві на живіт, тиснули. Акушерка казала, щось не так тут. Тоді вони мене перев’язали простирадлами, як канатами, і тягнули мене — одна з одного боку, друга – з іншого.

Судмедекспертиза, на висновок якої подружжя чекало майже 3 місяці, підтвердила їхні найгірші підозри.

У експертизі йдеться, що у немовляти закрита черепно-мозкова травма, крововиливи, які утворилися прижиттєво, незадовго до настання смерті від дії тупих твердих предметів.

Більше дивіться — у сюжеті ТСН:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...