Мед Атлант

У Калуші 64-річний чоловік через ревність побив палицею 21-річного хлопця. ФОТО

Вчора, 31 січня,  до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від чергової медсестри центральної районної лікарні про чоловіка із серйозними тілесними травмами.

Медики констатували у 21-річного місцевого мешканця  пошкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку.

Як з’ясували працівники поліції під час виїзду на місце події, потерпілий прийшов у гуртожиток до своєї знайомої в гості, де перебував  64-річний підозрюваний. Під час застілля із розпиванням спиртних напоїв між чоловіками виник словесний конфлікт через ревнощі, який переріс у бійку.

Старший із чоловіків схопив палицю та  ударив молодшого по голові та тулубу, чим спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку.

Правоохоронці затримали підозрюваного у порядку ст.208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри судом запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: На Прикарпатті у власному домі згоріла пенсіонерка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...