Мед Атлант

Грабіжниця, яку затримали на гарячому, пояснює свій вчинок безробіттям. ФОТО

Наприкінці минулого тижня до Снятинських правоохоронців звернулись жителі одного із сіл району та повідомили, що невідома жінка намагається вчинити крадіжку з будинку. Пізніше зловмисниця пояснила свій вчинок складним матеріальним становищем, оскільки ніде не працює.

Про це інформує прес-служба національної поліції в Івано-Франківській області. Завдяки небайдужим сусідам правоохоронці «на гарячому» викрили крадійку чужого майна.

Як було встановлено, 2 лютого, близько 15-ої години дня, 45-річна мешканка району зайшла на приватне господарство та розбила віконну шибку, аби проникнути до нежитлового будинку. Звідти вона викрала чоловічий одяг, два мобільних телефони та зарядні пристрої до них. На вулиці з краденим майном незнайомку помітили сусіди та викликали правоохоронців.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 ККУ (замах на злочин) та 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За скоєне жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: На Прикарпатті невідомі стріляли в лісників

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...