Мед Атлант

У “Здоровій родині” обіцяють 50 тисяч гривень за інформацію про паліїв аптек

Сьогодні, 6 лютого, представники мережі аптек “Здорова родина” зібрали журналістів, щоб розповісти детальніше про цілеспрямовану атаку на їхній фармацевтичний бізнес.

У «Здоровій родині» стверджують, що в їхній мережі одні з найнижчих цін на медикаменти, а такий стан справ не подобається конкурентам.

Сьогодні на дворі 21 століття. Ми прагнемо вести цивілізовано бізнес, але проти нашої мережі здійснюються злочинні дії, – розповідає юрист компанії, Дмитро Смоленський.

Він додає, що є підстави вважати, що за атаками на аптеки стоять конкуренти. Всю наявну інформацію представники «Здорової родини» передали правоохоронцям.

Поліція вже розпочала кримінальне провадження, але ми готові заплатити 50 тисяч гривень за будь-яку додаткову інформацію про нападників, – додає Дмитро Смоленський.

Одна з камер спостереження зафіксувала автівку, якою користувалися зловмисники. Записи передані поліцейським.

Якщо у Вас є яка-небудь інформація про зловмисників, представники аптеки просять телефонувати за номером: 050 465 44 08.

Нагадаємо, що в ніч на 5 лютого в Івано-Франківську на вулиці Гната Хоткевича трапилася пожежа вже п’ятої аптеки.

До слова, усі попередні чотири випадки підпалювання об’єднує метод підпалювання. Внутрішні камери відеоспостереження зафіксували, як спочатку каменем розбивають вітрину, а вслід за ним у приміщення влітає пляшка з «коктейлем Молотова».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...