Мед Атлант

Громадські активісти приємно вражені роботою дорожнього патруля

Журналіст та активіст з Косова —  Назар Александрук, розповів, як поспілкувався з патрульними дорожньої поліції на трасі Н-10, де вони несуть службу з понеділка.

Враженнями чоловік поділився на своїй сторінці у Фейсбук.

Повертаюсь з Івано-Франківска і бачу, що мені “на хвіст сіли” копи. Червоними проблисковими маячками дають зрозуміти, що мені треба свою подорож припиняти і припаркуватись на узбіччі. В голові крутиться 300 думок. Я впевнений, що нічого не порушував. Лізуть погані думки про безпідставні зупинки, про старі часи і ДАІшників в кущах, — починає Назар Александрук.

Чоловік налаштував реєстратор на бокове вікно, а для повної гарантії додатково включив телефон, коли до його автівки підійшов усміхнений поліцейський.

Поліцейський розповів, що звати його Циганчук Ігор і вони їхали за мною, щоб вибрати безпечне місце для зупинки, а зупинили, щоб я протер задній номерний знак, який повністю вкритий снігом. Все дуже спокійно і позитивно, — пише пан Назар.

За словами автомобіліста, патрульні декілька хвилин розповідали, що працюють, аби навести лад на дорогах, де через п’яних водіїв щодня гинуть інші водії та перехожі.

Зробив фото на пам’ять і з гарним настроєм та чистими номерними знаками їду далі. Успіхів Вам у наведенні порядку на дорогах області, — побажав наостанок чоловік.

До слова, головний дорожник області також похвалив роботу новоспеченої дорожньої поліції.  Начальник Служби автомобільних доріг на Прикарпатті проїхався дорогою Стрий-Мамалига та залишився задоволеним роботою патруля.

Читайте також: У Франківську чоловік обікрав свою однокласницю

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...