Мед Атлант

Стало відомо, скільки мільйонів витратила область на підтримку бійців АТО минулого року

Cьогодні, 7 лютого, в Івано-Франківській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань європейської інтеграції, міжнародного співробітництва, інвестицій та розвитку туризму.  Члени комісії розглянули проект звіту Олександра Сича щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації

Згідно проекту, на підтримку сімей загиблих і постраждалих жителів Прикарпаття під час масових акцій громадського протесту, учасників бойових дій, добровольців АТО у 2017-му році з обласного бюджету витратили  6,3 млн. гривень.

За рахунок цих кошів надано матеріальну допомогу 7 сім’ям загиблих атовців, 443 учасникам неоголошеної війни на Сході, 16 сім’ям до роковин загибелі рідних в антитерористичній операції, 13 сім’ям померлих після демобілізації та 80 бійцям-добровольцям, 6 сім’ям зниклих безвісти та 7 сім’ям загиблих на Майдані.

Також 114 сімей загиблих бійців АТО отримали кошти на оздоровлення. Зокрема, впродовж 2017 року санаторно-курортне лікування оплатили  443 учасникам АТО, а для 865 бійців – організували сімейний відпочинок у готельному комплексі«Синьогора».  Варто додати, що протягом 2017-го року область придбала житло для 15 атовців, а в 2018 році планують купити квартири ще трьом сім’ям.

До теми: Франківські ветерани АТО скаржаться, що не отримують путівки на відпочинок. 

Читайте також: На франківському вокзалі юнак обікрав пенсіонерку

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...