Мед Атлант

Франківців запрошують на лекцію, щоб розповісти як стати фрілансерами

У неділю, 11 лютого,  відбудеться відкрита лекція на тему “Фріланс в Україні. Як це працює? Upwork”

Захід розрахований на студентів, вчителів інформатики, учнів старшої школи, ІТ-спеціалістів, дизайнерів та представників інших вільних професій.

Спікером лекції стане Ігор Лужанський – співвластник ChatBots.Studio, який побудував вдалий бізнес в Neadevis завдяки продажам через біржу фрілансу “Upwork”.

Інтернет переповнений пропозиціями почати життя спочатку, долучившись до лав і так величезної кількості ІТ-спеціалістів. Отримавши нові знання, багато хто пробується на посади в ІТ-компанії, але знайти роботу відразу щастить не всім.

Ось саме тоді, в більшості випадків, люди починають думати про роботу на фрілансі. Слухачам розкажуть про пошук оптимального майданчику, створення портфоліо і перші намагання отримати контракт.

Багато хто “зрізається” на цьому етапі і полишає спроби бути одним з тих, хто проводить зиму десь на острові посеред теплого океану, попиваючи цитрусові фреші. І це логічно, тому що фріланс – це не тільки пляжі, коктейлі та вільний графік, а ще й велика самомотивація та особиста  дисципліна. І купа, купа проробленої роботи, – йдеться в анонсі.

Захід пройде 11 лютого об 11:00 в аудиторії №405 Університету Короля Галицького.

Читайте також: Що чекає на прикарпатські школи після реформи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...