Мед Атлант

У прикарпатській поліції розповіли про ситуацію на дорогах

Попри значні снігові опади стан доріг на Прикарпатті задовільний. Служби з обслуговування автомобільних доріг продовжують посипати автошляхи області протиожеледною сумішшю та розчищати дороги від снігового намету.

Станом на 08.30 годину ранку були труднощі при проїзді автодороги “Стрий-Чернівці”, зокрема на відрізку сполученням Калуш-Івано-Франківськ, Калуш-Долина, а також у деяких населених пунктах автодороги сполученням “Івано-Франківськ-Тернопіль”. До розчищення шляхів на цих напрямках залучали додаткову снігоприбиральну техніку.

На деяких засніжених ділянках доріг рух транспорту ускладнений. При взаємодії поліції, дорожніх служб та служби з надзвичайних ситуацій проводяться заходи, спрямовані на забезпечення безперешкодного проїзду автошляхами Прикарпаття. Працівники поліції допомагають водіям при виникненні складних дорожніх ситуацій, пов’язаними з негодою та радять при можливості утриматися від поїздок на далекі відстані, — зазначив начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Микола Іваницький

Читайте також: Через негоду населені пункти Івано-Франківщини залишилися без електроенергії

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...