Мед Атлант

Поліцейські розкрили “секрети роботи” учням однієї із шкіл на Франківщині

Прикарпатські правоохоронці провели зустріч із учнями Новокривотульської ЗОШ, що в Тисменицькому районі.

На захід завітали т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Олег Йосипів, начальник Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко, начальник Тисменицького відділу поліції Микола Сидорук, працівники ювенальної превенції та дільничний офіцер поліції цього відділу та патрульні поліцейські.

Працівники поліції передусім охарактеризували школярам специфіку діяльності правоохоронців, а відтак провели профілактичну бесіду з учнями, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Зокрема, дітям пригадали основні правила безпечної поведінки на вулиці та вдома, розповіли, як не стати жертвою злочину та як протистояти булінгу в школі, наголосили на необхідності піклуватися про безпеку під час користування мережею Інтернет та ознайомили з відповідальністю неповнолітніх.

Школярам вручити листівки з тематичними рекомендаціями та ідентифікаційні картки дитини, які допомагають поліцейським розшукати неповнолітніх у випадку їх зникнення. Також запропонували переглянути відеофільм про життя юних правопорушників у місцях позбавлення волі. Працівники поліції відповіли на запитання дітей та запевнили, що школярі можуть звертатися до них не лише для вирішення якихось проблем, а й для дружньої поради.

Вчительський колектив подякував гостям в погонах за змістовну і корисну зустріч, а школярі, в свою чергу, пообіцяли, що будуть чемними та законослухняними.

Читайте також: Франківські школи поки що не планують закривати школи на карантин

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...