Мед Атлант

В Івано-Франківську презентували благодійний фотопроект про дитячі мрії

Благодійний фотопроект під назвою “МРІЙ!” покликаний розповісти світу про мрії неймовірно світлих дітей. Відкрити їх бажання та познайомити з кумирами, вчинками та талантом яких вони надихаються. Унікальна фотовиставка подорожуватиме всіма обласними центрами України.

Днями виставку красивих фотографій презентували в Центрі сучасного мистецтва в Івано-Франківську:

Цей фотопроект про дитячі мрії дітей з інвалідністю та дітей з синдромом Дауна створений для того, щоб показати, якою б не була дитина, вона має мрії і ці мрії мають здійснюватися. Фотопроект «МРІЙ!» налічує 44 фото. Усі вони йдуть парами – це портрет дитини, а також дитина з зіркою, де вони разом втілювали перед об’єктивом мрію дитині, робили перший крок до її мрії. Основна наша мета — на фотографіях показати, що діти — зірки, а відомі особистості — це їхні друзі, які допомагають їм зробити перший крок до здійснення їхньої мрії, — розповіла у коментарі ТБ Карпати Катерина Коломієць.

Зібрані кошти з виставки світлин будуть  спрямовані на будівництво кризового центру для дітей з інвалідністю у Місті Добра. Місто, яке вилучить найбільше коштів за квитки, отримає почесне звання “Місто доброти”.

Читайте також: Дворічному хлопчику з Прикарпаття необхідні кошти для слухового імпланту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...