Мед Атлант

Водій “Водотехпрому” збив на смерть тещу працівника підприємства: родичі претензій не мають

Сьогодні, 15 лютого, в Івано-Франківську на вулиці Петлюри трапилась ДТП із смертельним наслідком: водій автомобіля ГАЗ, що належить “Водотехпрому”, збив пенсіонерку. Як з`ясували журналісти МІСТА під колесами машини загинула родичка працівника підприємства.

88-річна жінка переходила дорога у невстановленому місці. Водій пенсіонерку помітив уже при зіткненні, бо на дорозі з`явилася раптово. Керманич автомобіля ГАЗ був тверезий. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Відтак, поліцейські розшукували родичів загиблої.

Як виявилося, при зіткненні загинула теща працівника водоканалу. Наразі відомо, що родичі не мають претензій до водія. Відомо і те, що жінка мала проблеми зі здоров`ям. Літня жінка переходила дорогу біля свого будинку.

Фахівець по роботі зі ЗМІ та громадськістю КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Володимир Шпег каже, що на завтра планують прес-конференцію, де буде не тільки керівництво аварійної служби, а й поліція.

Це неприємна ситуація: ні водій не хотів такого, ні родичі. Цей водій взагалі не вживає алкоголь. Родичі не мають претензій до водія і до підприємства. “Водотехпром” готовий взяти на себе витрати, щоб поховати жінку. Ми щиро співчуваємо, — каже Володимир Шпег.

Водій знаходиться у шоковому стані. За його плечима тридцять років водійського стажу. За попередніми версіями автомобіль рухався зі швидкістю 35 км.

Генеральний директор “Водотехпрому” пояснив, що навіть як би це не була родичка працівника, то витратити компенсувала б компанія.

Кримінальне провадження правоохоронцями відкрито. Слідчі дії тривають.

Читайте також: ДТП на Прикарпатті: через зіткнення двох автівок загинула жінка. ВІДЕО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...