Мед Атлант

В Івано-Франківську встановлять пам’ятник учителю

Департамент архітектури оголосив конкурс на визначення переможців ескізних проектів пам’ятника «Народному вчителю». Встановити його планують на розі вулиць Петрушевича-Франка.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

З відповідною ініціативою виступили міський голова Руслан Марцінків та секретар міської ради Оксана Савчук ще минулого року під час урочистостей з нагоди святкування Дня вчителя. За словами Марцінківа, — це висловлення мінімальної вдячності представникам цієї професії.

Це та мінімальна вдячність, яку ми можемо висловити кожному педагогу, який в дощ і сніг, хворий чи здоровий, в гарному настрої чи засмучений йде на роботу, щоб віддати частинку себе нашим дітям, — прокоментував міський голова.

Наразі департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини збирає заявки на участь в конкурсі. Участь у ньому можуть взяти фахівці, які є авторами не менше двох проектів. Результати конкурсу оголосять 26 березня цього року, де визначать три призові місця. Переможець отримає гонорар у розмірі 5 тис гривень та реалізацію проекту.

За словами директора департаменту Ореста Кошика, роботи з встановлення монумента планують розпочати вже цього року. А наразі закликають митців приймати участь у конкурсі. Отримати детальну інформацію про умови та оформити заявку на участь у конкурсі можна у Департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини (вул. Незалежності, 9, 5 поверх, каб. 510, або ж на сайті: [email protected]

Читайте також: В Івано-Франківську триває будівництво наймасштабнішого мосту. ВІДЕО

головне фото – ілюстративне

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...